Båt sjøsetting klargjøres for sommeren

12 juni 2019
Mathias Bjelland
Båt sjøsetting klargjøres for sommeren

Båt sjøsetting på den trygge måten

Det er få ting vi nordmenn liker bedre enn livet på sjøen. Vi ble tross alt oppdratt med den ideen at vi skal elske fisking, og ikke minst det å spise fisk. Norge har jo tross alt en av de høyeste konsumeringene av fisk per person, vi eksporterer massive mengder fisk, og vi har en kjempelang kystlinje. Sjansene er gode for at vi liker båtlivet her til lands. 

Dermed blir båt sjøsetting det store høydepunktet for mange av oss. I løpet av mange kalde vintermåneder har vi drømt om dette, mens båten har stått på land i lange stunder. Vi er klare for sol, vi er klare for sommer, og vi er klare for å bare nyte innsjøen, fjorden, eller sjøen – hvor enn vi skal cruise i båten, så er båt sjøsetting ett av årets høydepunkter!

Lastebil med kran gjør jobben

Det viktigste når du skal transportere båten din er sikkerhet. Spesielt dersom båten din er av den større typen, så er det risikofylt å forsøke seg på denne jobben på egenhånd. I stedet passer det seg nok bedre med en lastebil med kran for båt sjøsetting til å gjøre jobben for deg. Da får du båten trygt på sjøen!

Det er da uten de skrammene du mest sannsynlig ville påført båten ved å forsøke selv. For ofte feiler nordmenn med å sjøsette båten, og unødvendige skader blir påført av amatører som forsøker å spare penger. Til slutt ender egen båt sjøsetting med flere kostnader i skader, enn det ville kostet å ansette en proff – i hvert fall med de større båtene. 

La proffene sjøsette, og nyt sommeren!

Skal du virkelig nyte sommeren til det fulle, så lar du en lastebil med kran ta seg av din båt sjøsetting i år. Da kan du bare lene deg tilbake og drømme om at du og båten din putrer ut på de blå bølgene!

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør