Bli klar til sommeren med takplater

25 januar 2021
admin

Den norske vinteren er skikkelig lang. Noen ganger føles det som at den varer fra oktober til mai og det er nesten helt uutholdelig hvor sakte våren kommer noen ganger. Og det eneste som får oss gjennom vinteren hvert eneste år er løftet om sommer. Derfor blir sommeren også utrolig viktig.

Det er om sommeren at vi skal lade opp til vinteren og når den er så kort som den er i Norge er det viktig å benytte seg av lyset og varmen så mye man bare kan. En av de tingene vi har valgt å gjøre er å bygge tak over terrassen vår, sånn at man faktisk kan sitte ute når det regner. For med bare noen takplater kan kan spise middag ute mens varmt sommerregn strømmer ned fra himmelen.

For det behøver ikke å være kaldt bare fordi det regner. Ofte er det varme sommerdager med regn, og det å skulle sitte inne bare fordi det regner er noe tull. Det å bygge tak sånn at man kan sitte tørt er hverken dyrt eller vanskelig heller.

Få mest mulig ut av sommeren med takplater

Når sommeren er så kort kan det å lage tak over terrassen være det som gjør at man føler at man får mest mulig ut av sommeren. Og heldigvis er det ikke så vanskelig heller. For takplater er hverken en særlig stor økonomisk investering eller særlig vanskelige å håndtere. 

Det å få hjelp av noen som er litt handy, eller til og med leie inn håndverkere, kan absolutt være nødvendig, men det er ikke en stor jobb som krever en stor økonomisk investering. Hjemme hos oss bygget pappa det selv da vi var små, så utgiften der lå bare i takplater og de øvrige materialene. Det ble en stor suksess og jeg tror vi alle sammen følte at sommeren varte litt lenger.

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør