Bygg drømmegarderoben selv

14 februar 2023
Johanne Larsen

Hvis du er så heldig at du har plass til en stor garderobe, eller kanskje til og med et walk in closet, ja da er det mye du kan gjøre for å bygge den ultimate garderoben helt selv. Det skal vi se litt nærmere på her.  

Bruk materialer du kan være kreativ med 

plastrør i Pleksiglass

Det er sånn at du kan bygge garderoben med utstillingsmontre og hyller, men det krever at du finner de riktige materialene. Med en garderobe er det viktig at man kan se hva som er der, og derfor kan det være en god ide å leke med gjennomsiktige materialer. Det er dog ikke sånn at glass nødvendigvis er den beste løsningen, med tanke på at det kan gå i stykker. Med nye og spennende materialer, kan man være mer kreativ. Med plastrør i Pleksiglass, kan du virkelig slippe deg løs, og det kan ikke knuse på samme måte som glass potensielt kan. Derfor kan dette være perfekt til dine gjør-det-selv-prosjekter.

Tenk butikk! 

Når du skal bygge en garderobe er det kanskje lurt å tenke litt på hva som gjør en garderobe innbydende, flott og oversiktlig. Det kan rett og slett lønne seg å tenke litt som om det er en butikk. I en flott motebutikk kan du se alt, alt har sin helt egen plass og det er enkelt å få fantasien til å flyte. Mange har jo et helt fullt klesskap uten å vite hva de skal ta på seg, og det er som regel fordi den ikke er godt nok organisert, ikke fordi man ikke har nok klær. Her spiller organisering en viktig rolle, og det er essensielt at man sørger for å tilrettelegge med monter, hyller og en god plan for hvordan ting skal være, for å få det resultatet man ønsker. Sørg for at du kan se hva du har og innred på en måte som gjør at det er enkelt å tenke i antrekk og hva som passer sammen. 

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør