For mange sene kvelder på byen kan føre til alkoholisme

07 august 2019
Mathias Bjelland
For mange sene kvelder på byen kan føre til alkoholisme

Ikke la det bli for mange kvelder på byen

Som ung er det fort gjort å la seg rive med vennegruppen. Selv om noen ting kanskje er litt uskyldig, slik som å dra på byen i helgene, så kan også dette fort ta overhånd. Spesielt dersom alkoholisme ligger i dine gener, så kan slik praksis være farlig for deg i de yngre årene. Problemet er bare at gruppepresset får oss ut – ofte en kveld for mye. 

Det er ikke før vi sitter der med en drink i hånda hver ukedag at vi begynner å innse at vi har falt bytte for alkoholisme. Der vi tidligere kritiserte alkoholikere, så er ikke alltid veien fra det å ha en våt og gøy kveld på byen nødvendigvis så langt i fra å bli bytte for alkoholisme. Da er det kun en avrusningsklinikk som kan hjelpe oss å komme på beina igjen. 

Finn din avrusningsklinikk i dag!

Å finne en god avrusningsklinikk som tilbyr omsorg er ikke alltid like lett, men de finnes der ute! Grunnlaget for hvorfor dette er så viktig er at alle alkoholikere, tross ofte å være egoistiske og til tider nesten helt umulige å forstå seg på, er mennesker på innsiden. Det betyr at de også trenger å behandles som mennesker, og kanskje har de ikke opplevd skikkelig omsorg på lang tid. 

Der en alkoholiker gjerne var sosial og gikk på byen med venner for kanskje bare noen måneder siden, så er det lett for den samme vennegruppen som var med på å fostre alkoholismen å ikke lenger ville være involvert. Derfor er det ofte slik at en alkoholiker i grunn ofte bare trenger en hjelpende hånd! Avhengighet er ikke alltid slik folk tror det oppleves, og en avrusningsklinikk fungerer kanskje helt annerledes enn det folk flest tror i utgangspunktet!

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør