Forbered deg til vintermørket med Black Friday

26 oktober 2020
admin

Forbered deg til vintermørket med Black Friday

Skandinavia er mørkt! Vi som bor her og er vokst opp her glemmer det likevel lykkelig hver eneste sommer når lyset kommer tilbake. Vi glemmer å elske det så høyt som vi faktisk burde, for nå kommer mørket over oss igjen. Og vi vet innmari godt hvordan mørket påvirker oss, men mangler kanskje innsikt i hvor stort potensiale valg av lyset har! Det handler like mye om helse som det handler om stil og estetikk.

 

Gjør en god handel og spar masse penger 

Jeg har lest at man kan få opp til 40% rabatt på lamper Black Friday og faktisk minimum 20% rabatt, så hvis du, som kjæresten min og jeg, akkurat har kjøpt leilighet som skal innredes og pusses opp eller bare driver og pusser opp akkurat nå, har du sikkert en lang liste med lamper som du ønsker deg og faktisk kan få råd til nå som vi kan kjøpe black friday lamper

Gratis lyskilde, fri frakt og 100 dagers returrett

Det å gjøre en god handel er noe vi alle sammen er ute etter og det er noen steder der det bare føles skikkelig bra å handle fordi det føles som at man som kunde virkelig blir tatt vare på, på en måte som bare føles veldig bra. Hos lampemesteren får du faktisk alltid en gratis lyskilde med når du kjøper noe og i tillegg får du alltid gratis frakt.

Når det kommer til black friday lamper salget har de sørget for at det er et ekstra stort varelager og 100 dagers returrett! Jeg og kjæresten har til og med meldt oss inn i kunde-klubben deres for å få adgang dagen før alle andre så vi er sikre på at det vi ønsker oss ikke blir utsolgt når vi skal velge black friday lamper til den nye leiligheten vår.

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør