Huskeliste for deg som er glemsom

29 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Det finnes mange av oss som er litt glemsomme, og da kan det være lurt med noen hjelpemidler for å huske helt vanlige ting. Det kan være så enkelt som å huske å skru av ovn eller andre elektriske apparater, eller å huske nøklene. Her skal vi se på noen tips og triks. 

Husk å dobbeltsjekke nøkler! 

Noe av det som kan være mest irriterende å glemme, er nøkler. Det er jo rett og slett fordi at man ikke kan komme inn døren, hvis man har smekklås, og glemmer eller mister nøklene. Heldigvis kan du enkelt finne en låsesmed i Oslo. Da kan du få hjelp med å låse deg inn når du har glemt nøklene. Men det kan være ekstra lurt å dobbeltsjekke at man har med seg nøklene før man går hjemmefra, så man er sikker på det. Kanskje kan det være en ide å ha et par ekstranøkler hos noen?

låsesmed Oslo

Lag en liten huskeregel

Det kan rett og slett også bare hjelpe å lage en liten, enkel huskeregel for ting man skal huske å få med seg før man går ut døren. Det kan for eksempel være et lite rim, med lommebok, nøkler og telefon – noe man finner på helt selv og som man klarer å huske, og som man gjentar for seg selv før man går ut døren, mens man samtidig sjekker at de tingene er med.

Det kan også være ting som eksempelvis inkluderer at man sjekker elektriske apparater og lignende, så man er sikker på at man får med seg det man skal før man går. Da står man ikke med skjegget i postkassa fordi man har glemt noe viktig, og det blir mye enklere å huske for deg. Derfor er det en god ide å lage en liten huskeregel på ting man skal huske før man går. 

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør