Leie av tankbiler i høy kvalitet

10 april 2019
Maria Laugesen
Leie av tankbiler i høy kvalitet

Tankbiler er lastebiler som er spesifikt bygget for å transportere flytende gods. Lastebilen er slik montert med en spesiell tank ”beholder”, som egner seg spesifikt for formålet. Denne kan for eksempel brukes for transport av veske som vann og drivstoff eller pulverprodukter som mel, sukker og lignende. Av den grunnen anvendes den typisk av stasjoner for transport av drivstoff, eller av bedrifter for transport av deres spesifikke produkter, materialer eller avfallsprodukter.

Har du behov for en tankbil i forbindelse med din bedrift, da kan du med fordel velge å leie en. Da slipper du for den store kostnaden ved å kjøpe, og samtidig unngår du utgifter til vedlikehold, avgifter og lignende. For mange vil det slik være både enklere og billigere å leie tankbil fremfor å kjøpe den. Du kan leie en tankbil i Langevåg eller omegn gjennom de erfarne og kompetente Container Consult. Denne bedriften har mange års erfaring innen transport, lager og container, og gjennom disse årene har de utviklet seg til å følge med kundens behov. De tilbyr tankbiler til bedrifter og stasjoner, og utleier til disse ved behov. I deres sortiment kan du finne forskjellige modeller og størrelser av tankbiler, slik at du kan tilpasse valget etter dine behov.

Deres tankbiler er av merket Scania, og her finner du blant annet modellen G480, som har en Bilcon 18.000 L tank. Denne tankbilen er i høy kvalitet, og leverer både til bedrifter og stasjoner. De kan også tilby modellen R620 i to forskjellige varianter, som har ulike størrelser og spesifikasjoner. Slik finnes det noe for alle behov, uansett hvor mye eller lite gods du trenger å transportere. Uansett hvilken tankbil du velger fra Container Consult, så er du garantert en høy kvalitet og selvfølgelig en sikkerhet som er helt i topp. Kontakt de i dag for å høre mer om mulighetene. 

Flere nyheter