Sånn oppgraderer du boligen på 1-2-3

31 mai 2021
Johanne Larsen

Du trenger ikke å finne deg i å bo utdatert og umoderne, det finnes nemlig enkle grep du kan ta for å oppgradere boligen din på 1-2-3. Her kan du lese om noen av dem, så du kan finne frem til en løsning som passer perfekt for deg og dine unike behov. 

På tide å skifte ut dørene? 

Dører er et element som mange glemmer å ta stilling til når de skal oppgradere boligen, men det er faktisk en forholdsvis enkel og billig måte å oppgradere på. Det har nemlig mye å si for uttrykket i et rom, hvordan døren ser ut, og det er mulig å leke seg med mange forskjellige typer materiale og uttrykk. Derfor er dette noe man skal vurdere når man skal oppgradere boligen med enkle grep.

Noe så enkelt som en dør gir nemlig en helt annen romfølelse når man får en ny dør, og man kan leke seg med mange forskjellige spennende uttrykk. Derfor er det noe man kan vurdere hvis man vil ha noe nytt, og gjerne vil leke seg litt med forskjellige stiler. I tillegg kan man få dører som både er lydisolerte og holder godt på varmen – dermed kan en dør også med fordel være funksjonell hvis det er det man trenger. 

Skift ut små ting

Når du skal oppgradere boligen på 1-2-3, så er det av og til bare små endringer som skal til. Det kan være å skifte ut en lampe, installere en dimmer, få et nytt speil på badet eller få inn mer grønne planter. Det er nemlig noen ting som kan gjøres for å gi boligen nytt liv og en oppgradering, som man føler hver dag. En oppgradering kan også handle om å gjøre ting litt enklere for seg selv. Installere en garderobe som er mer oversiktlig og som gjør det enkelt å velge klær hver morgen, er et godt eksempel. 

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør