Tips til deg som har egen nettbutikk

15 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er utrolig mange ting å huske og tenke på hvis man har sin egen nettbutikk, eller kanskje vurderer å starte en. Det er mange måter å få en nettbutikk til å bli suksessfull på, men det er lurt å ta med seg noen gode tips på veien. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan komme god i gang med butikken din – uansett hva du selger. 

Frakt er essensielt

Pakkevekt

Pakkevekt er rett og slett et uvurderlig verktøy for deg som har din egen nettbutikk, eller hvis du vurderer å starte en. Noe av det viktigste med en nettbutikk er jo at man sender de varene man selger innenfor en rimelig tidsramme, og at de kommer fort og trygt frem til mottakeren. Det er fordi det er svært viktig at man veier korrekt når man skal sende pakker. Det kan man gjøre med en god pakkevekt, så man kan regne ut akkurat hva fraktprisen blir. Det blir nemlig fort dyrt hvis man må legge ut mye selv, og det er også sånn at mange kunder ikke er interessert i å betale for mye i frakt. Derfor er det viktig at dette blir riktig – og forutsigbart – og da trenger man en god pakkevekt. 

Pass på omdømme

Det er altså noen tips som er helt universelle, uansett hva man selger i nettbutikken sin. Det handler blant annet om omdømme. Du har kanskje lagt merke til at dette er blitt viktigere og viktigere etterhvert som vi er blitt mer erfarne når det kommer til netthandel. Det er nemlig sånn at kunder fort kan advare andre kunder, hvis de føler at de ikke får den servicen de forventer – og på samme måte kan de også anbefale hvis det er bra, og derfor er det alltid lurt å sørge for å gjøre litt ekstra. Bruk litt ekstra tid på å oppdatere kunden, sørg for at personen føler seg sett og at bestillingen er viktig. 

Flere nyheter

04. april 2024

Balkongdør